Informatieavonden

Na een eerste kennismaking, nodigen wij u geheel vrijblijvend uit om deel te nemen aan onze informatieavonden over SnelStart en aanvullende oplossingen. 
Hierbij kunnen wij u uitgebreid van informatie voorzien over de passende oplossingen en diensten die wij u kunnen bieden. 
Op de informatieavonden zijn wij beschikbaar om u te voorzien van diverse informatie over (o.a.): SnelStart, SnelStart aanvullingen, Uniconta en diverse ondersteuning vanuit Keda Consult.

Er wordt tijdens deze avond een demonstratie gegeven over de werkwijze en mogelijkheden van SnelStart.

Verder is er gelegenheid om te bespreken welke toegevoegde waarde SnelStart en eventuele andere oplossingen hebben voor uw organisatie.

Inloop met koffie/thee vanaf 19:30 uur, aanvang demonstratie 19:45 uur.

LET OP: Deze informatieavonden zijn bedoeld voor geïnteresseerden die overwegen om met SnelStart te gaan werken. Vraag naar de mogelijkheden als u bestaande gebruiker van SnelStart bent en graag meer informatie wilt over werkwijze(n), functionaliteiten en dergelijke.

Informatieavond aanmelden

Afspraak maken

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een geheel vrijblijvend bezoek van ons bij u op locatie? Bel of mail ons voor een afspraak!

Maak een afspraak!

Contactgegevens

Vestiging in Lekkerkerk:
Bel 0180 - 75 07 13

Vestiging in Barneveld:
Bel 0342 - 78 76 32

E-mail: info@kedaconsult.nl
Of  vul het contactformulier in


Scroll naar boven