Partner van SnelStart en Order-Direct:

Als SnelStart ImplementatiePartner leveren, installeren en implementeren wij SnelStart aan de hand van uw eigen specifieke (bedrijfs)wensen. SnelStart is een eenvoudig beheersbaar programma voor uw facturatie en boekhouding. Daarnaast zijn wij partner van Order Direct (uitgebreid order- en voorraad systeem) die te koppelen is met SnelStart. Wij komen de programma’s ter plaatse bij u inrichten en zorgen direct voor de nodige begeleiding en de verdere ondersteuning.

Als aanvulling op deze pakketten zorgen wij ook voor de begeleiding bij de implementatie van maatwerk en branchespecifieke software met de eventuele koppelingen. Onze kracht is om de diverse beschreven diensten, enerzijds professioneel, maar toch praktisch en vooral betaalbaar aan te bieden.

Kortom: wij leveren een praktische dienstverlening voor een aangename prijs. Uiteraard kunnen wij u hier geheel vrijblijvend over informeren of een demo bij u op locatie verzorgen.

Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is om inzicht in uw financiële situatie te hebben. Om dit inzicht te krijgen is goede administratieve software onmisbaar.

SnelStart geeft u dit inzicht. De pakketten van SnelStart sluiten perfect aan bij de wensen en behoeften van u als ondernemer. Of u nu eigenaar bent van een éénmanszaak of van een middelgroot bedrijf met personeel, voor elk bedrijf is er een passend pakket.

Bent u een startende ondernemer en heeft u grootste plannen voor de toekomst? Geen probleem, SnelStart groeit met u mee! Of bent u klein begonnen en inmiddels flink gegroeid? Ook dan versterken wij uw onderneming.

Alle prijzen op deze website zijn exclusief BTW, installatie en inrichting en gelden voor één gebruiker.

 

Afspraak maken

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een geheel vrijblijvend bezoek van ons bij u op locatie? Bel of mail ons voor een afspraak!

Maak een afspraak!

Contactgegevens

Vestiging in Lekkerkerk:
Bel 0180 - 75 07 13

Vestiging in Barneveld:
Bel 0342 - 78 76 32

E-mail: info@kedaconsult.nl
Of  vul het contactformulier in


    

Afbeeldingsresultaat voor facebook logo  

Scroll naar boven