Algemeen

Uniconta is hét nieuwe ERP platform dat sinds september 2017 op de Nederlandse markt actief is.

Uniconta is een op de cloud gebaseerd ERP platform dat functionaliteit biedt voor de financiële administratie, projectadministratie, logistiek, productie en CRM. Uniconta is gebaseerd op de laatste Microsoft technologie en is wereldwijd beschikbaar in meer dan 30 talen.

Erik Damgaard, oprichter en software architect van Uniconta is al actief sinds de jaren tachtig in de ERP software voor de Europese industrie. Hij is onder andere de grondlegger van Microsoft Dynamics, Dynamics XAL en C5. Erik Damgaard heeft Uniconta op de markt gezet met als doel een eenvoudig en simpel ERP platform met de hoogst mogelijke praktische waarde voor de gebruiker. Met dit doel en zijn 30 jaar ervaring in ERP software is Uniconta ontstaan. 
Door de open architectuur van Uniconta is het mogelijk om het pakket aantrekkelijk te maken voor ondernemers met specifieke wensen. Aanpassingen kunnen door een consultant worden uitgevoerd om het pakket aan te passen aan een specifieke bedrijfssituatie.

Klik hier om Uniconta 30 dagen gratis te proberen.

Meer informatie over Uniconta Nederland B.V. vindt u hier.

Afspraak maken

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een geheel vrijblijvend bezoek van ons bij u op locatie? Bel of mail ons voor een afspraak!

Maak een afspraak!

Contactgegevens

Vestiging in Lekkerkerk:
Bel 0180 - 75 07 13

Vestiging in Barneveld:
Bel 0342 - 78 76 32

E-mail: info@kedaconsult.nl
Of  vul het contactformulier in


    

Afbeeldingsresultaat voor facebook logo  

Scroll naar boven